Wie ben ik!

ik  

Johan Drenth, Chef-kok|Bierbrouwer|Hobby-fotograaf|Natuurliefhebber|Paddenstoelenkenner|Wereldverkenner|maar vooral een Bourgondiër.

 

Ik ben  geboren op 17 juli 1968 in Enschede en werk vanaf mijn 15e jaar al in diverse keukens in Nederland en in het buitenland. Ook heb ik in de loop der jaren, diverse opleidingen en stages gevolgd met betrekking tot het koksvak in Nederland en in het buitenland. Tevens heb ik in het verleden diverse prijzen gewonnen tijdens culinaire vakwedstrijden. In België heb ik op de universiteit van Gent een versnelde opleiding genoten tot brouwmeester en vervolgens heb van 1997 tot 2007 in mijn vrije uurtjes een kleine ambachtelijke brouwerij gehad in Ommen “Brouwerij de Pauw”. deze brouwerij bestaat nog steeds en ben verbonden aan de brouwerij als brouwtechnisch adviseur.  Momenteel  ben ik werkzaam als Chef-kok, bij Hampshire Paping Hotel & Spa in Ommen. Dit hotel & restaurant is een onderdeel van De Zon Hotels & Restaurants in Ommen, ook landgoed ’t laer is hier een onderdeel van. Deze drie bedrijven staan ook wel bekend als de gouden triangel van Ommen. Mijn interesse gaat dus uit naar alles wat met eten & drinken te maken heeft, maar ook digitale fotografie en grafisch ontwerpen is een hobby van mij.

volg mij ook op:               

Mijn Motto is: Beleven, Proeven & Genieten = LEVEN!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s